Adres

Kopermolenstraat,
1502 PZ Zaandam

Openingstijden

Ma – Za 9:00 – 17:00
Zo – Gesloten

Bel ons op

Bel ons op

Parket Schuren Beverwijk - Parket Schuren Zaandam

Parket Schuren Beverwijk

Snel geregeld door Schuur Expert

Parket Schuren Beverwijk
Houten vloeren schuren Zaandam

Parket Schuren Beverwijk

Dé specialist in het schuren, behandelen en renoveren van houten vloeren in Zaandam en omstreken.

Parket Schuren Beverwijk

Onze Diensten

Parket Schuren Beverwijk

Bent u niet meer tevreden over uw pakketvloer? Dan is het misschien tijd om uw houten vloer te laten schuren. Bij parket schuren Beverwijk vindt u de parketvloerspecialist die u zoekt. Met 25 jaar ervaring kunt u uw vloer met een gerust hart aan onze schuur expert overlaten.

Het is feit dat een parketvloer niet oneindig meegaat. Na een paar jaar gebruik komen er altijd kleine beschadigingen in de lak en afwerking. Wanneer er te veel krassen en slijtplekken ontstaan is het op een gegeven moment tijd en moet u uw houten vloer laten schuren. Na een schuur- en lakbehandeling zal uw parket er weer als nieuw uitzien. Bent u op zoek naar de beste specialist voor het houten vloer laten schuren? Ontdek gauw ons veelzijdig en specialistische aanbod op Parket schuren Beverwijk.

Schuur Expert - Parket Schuren Zaandam
Parket Schuren en Olien - Parket Schuren Zaandam
Parket Reinigen of polijsten

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

N

Krassen en deukjes in uw parketvloer

N

Kleurverschillen door zonlicht

N

Tijd voor andere uitstraling of kleur

N

Bij (water)schade aan uw houten vloer

N

Bij uitbreiding van uw houten vloer

N

U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

Hoe wij werken

w

1.) Wij komen bij u langs

om uw wensen met u door te bespreken. Tevens zullen wij de maten opnemen en een voorkeursdatum met u afspreken.

2.) Offerte van de Afspraak

Na het gesprek zullen wij een offerte voor u opmaken en u deze toe sturen. Na akkoord bevestigen we een definitive datum

3.) Project word ingeplant

Het project word ingepland en wij zullen hierover contact met u onderhouden. 

4.) Start werkzaamheden

Stofvrij schuren van uw houten vloer door onze schuur expert. vervolgens zullen wij deze behandelen met Olie, lak of hard wax.

Waarom parket schuren?

Een houten vloer is een prachtige keuze voor de inrichting van uw huis. Maar u weet ongetwijfeld dat deze ook zeer kwetsbaar is. Door het veelvuldig lopen over houten vloeren en het schuiven met meubels ontstaan beschadigingen in de laklaag. Daar weten we bij Parket schuren Beverwijk alles van.

De laklaag is een belangrijk beschermingsmiddel voor de rest van het hout. U wilt namelijk voorkomen dat het hout onder de laklaag voorgoed beschadigd raakt. Er kan bijvoorbeeld vocht in uw vloer komen en dan kan het hout gaan rotten. Dat wil natuurlijk niemand. Daarom is het belangrijk om goed voor uw houten vloer te zorgen. Dat doet u met die laag van lak of wax die op uw vloer bevestigd is.

Maar ook deze laag is aan slijtage onderhevig. Daarom is het belangrijk om zo nu en dan te toetsen of de laag nog goed is. Ziet u veel beschadigingen in de laklaag, kies er dan voor om uw parket te schuren en te lakken door Parket schuren Beverwijk. Binnen no-time kunt u weer voluit genieten van een prachtige vloer!

Wanneer is het tijd voor Parket schuren Beverwijk?

Wanneer is het tijd om uw parketvloer te schuren en lakken? U kunt dat zelf het beste beoordelen. Zo kunnen er krassen en deuken in het hout ontstaan die de vloer een onaangename uitstraling geven. Ook kan het zijn dat er kleurverschillen zijn opgetreden op de vloer, door bijvoorbeeld een bepaalde lichtinval. Ook bij andere vormen van schade, zoals waterschade, kunt u het beste uw houten vloer schuren en lakken in zijn geheel. Of natuurlijk simpelweg wanneer u zat bent van de vloer zoals hij nu is en zin hebt in geheel nieuwe uitstraling of kleur. Het is helemaal aan u!

Hoe het werkt houten vloer schuren en lakken

Voor het proces van het parket schuren en lakken bestaan er verschillende stappen. Allereerst wordt de vloer volledig geschuurd. Hiermee wordt in feite de bovenste laag van het parket afgeschuurd. Dat is ook de bedoeling, want dat is immers de beschadigde laag: de laag waar u vanaf wilt.

Als het beschadigde deel van uw vloer afgehaald is, kan er een nieuwe bovenlaag op de vloer worden aangebracht. Dit gebeurt door de vloer te lakken. Voor het lakken van de vloer wordt de vloer eerst volledig stofvrij gemaakt. Daarna wordt de vloer behandeld met verschillende lagen lak, oplopend tot 2 of 3 lagen. Per laklaag moet u rekening houden met een droogtijd van 15 uur. Een behandeling duurt dus altijd meerdere dagen. De vloer kan zowel behandeld worden met exact dezelfde lak als uw vorige vloer, maar u kun natuurlijk ook voor een geheel nieuwe kleur lak kiezen die uw kamer een nieuwe uitstraling geeft.

Parket onderhoud - Parket Schuren Zaandam
Houten vloeren repareren - Parket Schuren Zaandam
Parket Schuren Zaandam
Voeren schuren - Parket Schuren Zaandam

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk de verhalen van onze klanten

Fam Brouwer

Fam. van Schaik

Fam van der Meer

Fam Meijer

Parket schuren en oliën

Naast het parket schuren en lakken kunt u ook uw parket schuren en oliën. Bij het parket schuren en oliën wordt er na het schuren in plaats van lak een laag van olie aangebracht op uw houten vloer. Deze laag beschermt het hout tegen vocht en vuil en geeft de vloer een moderne en strakke uitstraling. Ook voor olie kunt u voor verschillende kleurtinten kiezen. Zo geeft u uw vloer een geheel nieuwe look.

Wax

De beste bescherming tegen vocht en vuil is echter om de vloer te behandelen met wax. Bij wax wordt de vloer niet alleen van buitenaf maar ook vanbinnen af beschermd. De laag wax wordt tweemaal aangebracht en kan zodoende diep doordringen in het hout. Wanneer uw parketvloer veel gebruikt wordt en daardoor snel beschadigt, is een waxbehandeling een goede optie.

Parket schuren Beverwijk

Er is natuurlijk niets mooier dan een houten vloer die vakkundig is behandeld. Daarom kiest u om uw houten vloer te schuren en te lakken natuurlijk voor een parketvloerspecialist of een schuurexpert. Uiteraard kunt u ook zelf uw parket schuren en lakken. Maar een houten vloer laten schuren en deze laten behandelen is een investering die gegarandeerd zorgt voor een vloer die jarenlang mee gaat. En dat is een vakkundige investering waard, niet? Een schuurexpert van Parket schuren Beverwijk weet precies welke behandeling bij welke vloer past.

Met 25 jaar ervaring in het vak kiest u met Parket schuren Beverwijk voor vakwerk. Een parketschuurspecialist komt persoonlijk uw vloer inspecteren en breng in kaart in welke staat deze zich bevindt. Met behulp van professionele schuurmachines en een vakkundige analyse ligt uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw bij.

Parket Schuren Zaandam
Parket Schuren Zaandam
Parket Schuren Zaandam

Wij beschikken over echte Schuur Experts

Kom direct met ons in contact