Parket schuren en Lakken

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN ZAANDAM ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Verleng het leven van uw parket door het te laten schuren en lakken

 
Heeft u ook zo’n schitterende houten vloer in uw woonkamer liggen? Of misschien ligt er wel een prachtige parket vloer in uw kantoorpand? Dan wilt u hier natuurlijk nog graag jaren van kunnen genieten. Maar zelfs de mooiste, meest duurzame parket vloeren zijn na enige tijd toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Uw parket schuren en lakken is dan een goede keuze. Maar dit is geen klus die u zelf kunt gaan uitvoeren. Dit kunt u veel beter overlaten aan echte professionals die alles weten over een houten vloer schuren en lakken. Zo voorkomt u foutjes en weet u zeker dat uw vloer de juiste behandeling krijgt. Parket Schuren Zaandam is onderdeel van Schuur Expert. En de professionals van Schuur Expert hebben al meer dan 20 jaar ervaring in parket schuren en lakken. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer zo goed als nieuw uit komt te zien.

Wanneer moet u parket schuren en lakken?

Er zijn verschillende situaties waarin uw parket schuren en lakken een goed idee is. Misschien is uw vloer beschadigd geraakt door het vele gebruik. U, uw partner, de kinderen, de kat en de hond lopen (of rennen) natuurlijk veelvuldig over de vloer heen. En ook op een kantoor wordt er regelmatig door uw medewerkers heen en weer gelopen. Elke houten vloer slijt op den duur dan ook. Een goede onderhoudsbeurt door een parketschuurspecialist zal de lelijke plekken wegwerken én zorgt ervoor dat uw vloer er weer jaren tegenaan kan. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat uw vloer per ongeluk waterschade heeft opgelopen of dat de kleur door het zonlicht wat vervaagd is. Ook dan is het parket schuren en lakken aan te raden. Daarnaast kan het voorkomen dat u de houten vloer uit wil breiden. De nieuwe en de oude vloer moeten dan wel goed op elkaar aansluiten, waardoor een onderhoudsbehandeling nodig is. Of misschien bent u gewoon toe aan een nieuwe uitstraling van uw vloer. Wat de reden ook is, de behandeling laten uitvoeren door een professional zal altijd het beste resultaat opleveren.

kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Is lakken altijd de beste afwerking?

Misschien vraagt u zich af of lakken altijd de beste afwerking is voor uw houten vloer. Dat is een erg terechte vraag, aangezien ook een houten vloer laten schuren en oliën een goed idee kan zijn. Er zijn veel verschillende parket olie kleuren, waardoor u met deze afwerking de keuze heeft uit een breed scala aan uitstralingen. Parket schuren en oliën heeft andere voor- en nadelen dan parket schuren en lakken. Zo geeft parket schuren en oliën een natuurlijkere uitstraling en zijn kleine beschadigingen eenvoudig bij te werken, waar dit bij een gelakte vloer niet zo gemakkelijk gaat. Een gelakte vloer behoeft daarentegen minder onderhoud dan een geoliede vloer en heeft een strakker uiterlijk. Daarnaast is er ook nog de optie om de vloer te laten schuren en waxen. Wax heeft als groot voordeel dat het optimale bescherming biedt tegen intrekkend vocht en vuil. Welke afwerking voor uw houten vloer het beste is, hangt dus af van uw eigen voorkeuren en de mate en manier waarop de vloer gebruikt wordt. De experts van Parket Schuren Zaandam adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze in uw situatie.

Elke klus wordt met passie uitgevoerd

Voor ons maakt het niet uit of u ervoor kiest om de houten vloer te laten schuren en lakken of dat uw voorkeur uitgaat naar parket schuren en oliën. Elke klus voeren wij met evenveel liefde en passie uit. We willen graag dat u weer helemaal tevreden bent met uw ‘nieuwe’ vloer, zodat u er weer jaren plezier van heeft. We staan u in elke stap van het proces met raad en daad bij. We komen graag langs om kennis te maken en om de huidige staat van uw houten vloer te bekijken. Zo kunnen wij goed een inschatting maken van de benodigde werkzaamheden om uw vloer weer zo goed als nieuw te krijgen. Ook kunnen we u adviseren in de kleurkeuze en afwerking van uw vloer. We stellen altijd eerst een heldere offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent en gaan pas aan de slag als u helemaal tevreden bent met het plan van aanpak. Bij vragen staan we altijd voor u klaar. De werkzaamheden worden uitgevoerd met de beste materialen en door de meest enthousiaste professionals. Elke vloer en elke situatie is anders en daar anticiperen wij graag op. Nadat we uw vloer hebben geschuurd en de afwerking van uw keuze hebben gegeven zullen wij u altijd nog uitgebreid uitleggen hoe u de vloer het beste kunt onderhouden. Een geoliede vloer vraagt immers om een ander soort onderhoud dan een gelakte vloer. Onze experts weten hier alles over en gaan pas weg als ook u precies weet hoe u zo lang mogelijk plezier kunt hebben van uw prachtige vloer.

Geef uw vloer een nieuw leven

Door uw houten vloer de juiste behandeling te geven verlengt u de levensduur van de vloer. Zo kunt u nog jaren genieten van uw mooie vloer. Als u in de tussentijd de kleur of uitstraling zat bent kunt u de vloer opnieuw laten schuren en afwerken, zodat het er weer fris uitziet en weer perfect in uw interieur past. Bent u ook toe aan een nieuwe uitstraling voor uw oude vloer? Neem dan direct contact met ons op en kijk wat wij voor u en uw vloer kunnen betekenen. Weet u al voor welke kleurafwerking u kiest?

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren