Parket schuren en Olien

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN ZAANDAM ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren en oliën

Is uw parketvloer dringend toe aan een opknapbeurt? Wilt u dat uw houten vloer er weer als nieuw uit gaat zien? Dan is parket schuren en oliën door een parketschuurspecialist als parket schuren Zaandam het overwegen waard. Parket schuren is een specialistisch werk dat u beslist niet zelf kunt. Schakel daarom altijd de specialist Parket schuren Zaandam in om dit werk te doen.

 

Na een tijd zal de houten vloer beschadigt raken of slijten. Dit kan door veelvuldig gebruik van deze vloer. Goed onderhoud van uw parket is dan noodzakelijk. Door te kiezen voor parket schuren en oliën is uw vloer in no-time weer als nieuw. Het kan zelfs in een geheel andere kleur worden behandeld na het schuren? Er zijn maar liefst 50 verschillende kleuren beschikbaar waarin we de huidige parketvloer in kunnen behandelen.

kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Welke mogelijkheden zijn er bij Parket schuren Zaandam.

Niet alleen parket schuren en oliën maar ook parket schuren en lakken of waxen zijn mogelijkheden die ons team aan specialisten voor u kunnen uitvloeren. Daarnaast plaatsen we plinten of plint latten voor een fraaie afwerking en de kers op de taart. Parket schuren doen we stofvrij en vervolgens zetten we de vloer in de besproken behandeling met olie, lak of wax.

 

Uw parket laten schuren en oliën op professionele wijze

Het parket schuren en oliën is een van de meest voorkomende opties die wij u kunnen bieden. Met een keuze uit 50 verschillende kleuren, een matte of glas afwerking schuren en behandelen wij per dag zo’n 40m2. Hoe werken deze behandelingen precies en wat zijn de voordelen van een geoliede vloer.

 

De eerste stap ik het grondig schuren van de vloer. Dit doen we in 3 stappen.

 

  • Allereerst schuren we met korrel 80 De vloer grof op. Vervolgens schuren we deze nog 2 keer met korrel 100 en korrel 120 voor een fijne afwerking van het hout.
  • De vloer volledig stofvrij maken en in de primer zetten.
  • De vloer afwerken met olie, lak of wax.

Parket schuren en oliën doen we in 3 lagen. De vloer wordt door parket schuren Zaandam voorzien van een primer voor een goede hechting van de olie of lak. Vervolgens word deze 2x afgewerkt met een 2K olie van Rigo Verffabriek.  Het aanbrengen van zo’n olie laag brengt heel wat voordele:

 

  • Uw Parketvloer is zowel vanbinnen als vanbuiten goed beschermd tegen schade en vuil. De olie dringt diep in het hout door, en daardoor gaat het hout langer mee.
  • Uw parket ziet er nieuwer uit. Olie zorgt voor een lichte, matte laag op het oppervlak van de vloer. Hierdoor kan zelfs een oudere vloer er een stuk nieuwer uitzien!
  • Uw houten vloer kan goedkoop behandeld worden. De olie en het aanbrengen ervan kosten helemaal niet veel. Zo krijgt u voor weinig geld toch nog een mooie, verzorgde vloer.
  • Uw vloer kan ook naderhand nog bijgewerkt worden. Het aanbrengen van een olielaag laat toe om plaatselijke schade te verhelpen.
  • Uw vloer blijft zijn natuurlijke structuur behouden. Olie vormt geen extra laag bovenop de vloer. Hierdoor blijven de originele kleur, structuur en feel van het hout behouden!
  • Uw vloer kan bijgewerkt worden met een extra kleurtje. U kunt uw vloer ook laten parket olie kleuren, door middel van een extra pigment. Het is dus mogelijk om de originele kleur van het hout te veranderen, voor een nieuwe look!
Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Parket schuren en lakken, wat zijn hierin de voordelen.

Naast het schuren en oliën van uw houtenvloer kunt u ook kiezen voor parket schuren en lakken van uw parket. Het lakken van uw houten vloer zorgt voor een optimale bescherming tegen vuil, vocht en vlekken. Vooral wanneer uw huishouden bestaat uit kinderen en huisdieren is dit absoluut een goede optie. In tegen stelling tot oliën zal door een lakbehandeling vuil op uw vloer blijven liggen doordat uw vloer met lak afgesloten wordt op de toplaag van uw parketvloer. Het is echter wel noodzakelijk dit net als bij een geoliede vloer tijdig schoon te houden en vlekken direct te verwijderen. Toch bied een gelakte vloer iets mee bescherming maar is een olie vloer weer makkelijker bij te werken met een onderhoudsolie. Zo bieden beide afwerking een goede bescherming voor uw parketvloer.

De laklaag is daarbij uiterst duurzaam en sterk, en het parket heeft naderhand heel weinig onderhoud nodig. Ten slotte kan de vloer al kort na behandeling weer gebruikt worden, doordat lak snel droogt. Kortom, ook uw parket schuren en lakken is een goede oplossing om uw vloer als nieuw te maken!

 

Heb vertrouwen in de parketschuurspecialisten van Parket schuren Zaandam

Overtuigd van wat onze parketteurs van parket schuren Zaandam u kunnen bieden? Maak een vrijblijvende afspraak voor een vloerinspectie door een van onze adviseurs en bespreek uw wensen. Vertrouw op 20 jaar ervaring en laat uw houten vloer thuis weer stralen.

Kleurwaaier parket olie