Parket schuren en waxen

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN AMSTERDAM ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren en waxen? 

Beschikt uw interieur over een stijlvolle, duurzame parketvloer? Wilt u de duurzaamheid én de uitstraling van uw vloer een extra dimensie geven? Dan is parket schuren en waxen de oplossing! Wordt u voor uw onderneming een keer tijd om de parketvloer te moderniseren? Bijvoorbeeld omdat de houten vloer die nu in uw winkel of kantoorruimte ligt behoorlijk versleten is? Of wilt u thuis, in de woonkamer of hal, uw bestaande houtvloer aanpassen? Dan kunt u ervoor kiezen om en compleet nieuwe parketvloer of laminaat te kopen. Maar wij raden aan om te kiezen voor parket schuren en waxen door de Schuur Expert. Als gewaardeerde specialist in het renoveren van oude(re) of beschadigde parketvloeren zijn we actief in heel Nederland. Bij ons bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Maar waarom is deze service nu precies zo de moeite waard, en wat zijn de voordelen van parket schuren en waxen? Wat maakt uw parket schuren en waxen zo interessant om te laten doen? En wanneer is het beter om te gaan voor parket schuren en oliën of parket schuren en lakken? 

Parket schuren en waxen: wat is dat precies?

Uw parket schuren en waxen gebeurt stap voor stap. Om te beginnen wordt de vloer eerst grondig gereinigd en van vuil en vetten ontdaan. Vervolgens gaat een parketvloerspecialist met een moderne schuurmachine de vloer helemaal glad en effen maken. Dit wordt stofvrij gedaan: de machine zuigt alle stof op, zodat er later geen problemen kunnen ontstaan bij het waxen. Is de parketvloer eenmaal goed glad en strak? Dan wordt er in een of meer lagen een waxlaag op de vloer aangebracht. Wax is, net als lak, een zeer sterke substantie, die ervoor zorgt dat vuiltjes, water, vocht of vetten niet de vloer in kunnen trekken.

Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en hard waxen

Steeds meer mensen kiezen voor parket schuren en hard waxen, en dat heeft natuurlijk enkele goede redenen. Zodra uw vloer is geschuurd, is deze goed voorbereid op het aanbrengen van een hard wax laag, of harde was. Dit zijn de voordelen van deze aanpak:

 

  • De vloer is optimaal beschermd tegen vochtigheid, wat in de meeste gevallen toch wel een ernstige bedreiging vormt voor de levensduur en de structuur van het hout.
  • Uw parket schuren en hard waxen biedt ook als voordeel dat er talloze kleurcombinaties mogelijk zijn. Op die manier kunt u uw vloer meteen een nieuwe tint en uitstraling geven!
  • Hardwax is doorgaans verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van mat tot zijdemat en glans. Zo krijgt de vloer precies de chique look die u wilt!
  • Plaatselijke herstellingen zijn mogelijk. Een groot voordeel van uw parket schuren en hard waxen is dat deze gemakkelijk plaatselijk kan worden bijgewerkt. En dat maakt renovatiewerken dan ook een stuk aangenamer!
  • Snel en eenvoudig renoveren. Ten slotte kan de vloer één keer om de 5 jaar snel en gemakkelijk opnieuw voorzien worden van een nieuwe laag hard wax olie. Op die manier is opnieuw schuren dus niet nodig, en dat bespaart u heel wat tijd en geld!

Parket schuren en lakken

Een ander soort vloerrenovatie dan uw parket schuren en waxen is ook mogelijk. Naast waxen is het lakken van een bestaande vloer, uiteraard na een schuursessie, behoorlijk geliefd onder ondernemers en particulieren die een nieuwe(re) houten vloer willen. Als grootste pluspunt van een gelakte houten vloer geldt de robuustheid van lak. Lak is qua afwerking de sterkste variant. Lak wordt namelijk in drie lagen aangebracht, waardoor uw vloer een keiharde en betrouwbare toplaag krijgt. Verder zijn gelakte vloeren na behandeling vrij snel beloopbaar. De droogtijd is relatie kort. Fijn is ook dat u kunt kiezen uit diverse soorten afwerking, zoals mat, zijdemat of glanzend. Ten slotte, en dat is ook zeer prettig, kenmerken gelakte houtvloeren zich door het eenvoudige onderhoud.

Parket schuren en oliën

Wanneer er besloten word om een vloer na het schuren door een parketschuurspecialist af te werken met oliën, kiest ook slim. Typerend voor een geoliede parketvloer zijn de mogelijkheid om uit enkele tientallen kleuren te kiezen. Fijn is ook dat het oliën van houtvloeren leidt tot een mooie afwerking die natuurlijker oogt dan een gelakte vloer. En daarbij is een olievloer van hout voordeliger en betaalbaarder dan een lakvloer!

Dit is de meerwaarde van Schuur Expert, de landelijke parketschuurspecialist

Als een van de grootste parketspecialisten in Nederland, staat de Schuur Expert klaar om uw dromen over de ideale parketvloer te realiseren. Wat ons onderscheidt van de middenmoot, is onze decennialange ervaring in het vakgebied. Al ruim 20 jaar lang zijn we actief met het schuren en afwerken van bestaande vloeren van hout, zoals parket en laminaat. Omdat wij een breed en professioneel netwerk hebben in heel Nederland, kunnen we onze prijzen scherp houden en u de service opmaat geven die u verdient. Daarbij is ons uitgangspunt om u altijd goed te informeren over onze mogelijkheden en de prijzen in relatie tot uw wensen. Samenwerken om tot een mooi resultaat te komen is dan ook een van onze motto’s.

 

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Vraag een gratis adviesgesprek aan of regel direct een aantrekkelijke prijsopgave

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een gewaxte houtvloer? Dan kunt u bij dé Schuurexpert van Nederland een gratis adviesgesprek aanvragen. Daarin praten we door over de opties, prijzen en variaties die wij kunnen bieden. Zo kan het zijn dat u liever niet kiest voor waxen. Maar in plaats daarvan uw parket schuren en oliën of uw parket schuren en lakken wilt. Geen probleem! Bij ons is alles mogelijk. Uiteraard kunnen we ook, wanneer u een snelle beslisser bent, meteen ene aantrekkelijke vrijblijvende prijsopgave voor u opstellen. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om onze professionele klantenservice te bellen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

 

5,0 13 reviews