Adres

Kopermolenstraat,
1502 PZ Zaandam

Openingstijden

Ma – Za 9:00 – 17:00
Zo – Gesloten

Bel ons op

Bel ons op

Parket Schuren - Parket Schuren Zaandam

Parket schuren Assendelft!

Snel geregeld door Schuur Expert

Parket Schuren Zaandam
Houten vloeren schuren Zaandam

Schuur Expert: het beste adres voor parket schuren Assendelft!

Veel mensen leggen graag een parketvloer in hun huis aan. Parketvloeren of houten vloeren passen bij verschillende interieurstijlen, van klassiek tot vintage en zelfs eigentijds en modern.

Parket Schuren Assendelft

Onze Diensten

Parket Schuren Assendelft

Het schoonmaken en onderhouden van parketvloeren kan echter een heel gedoe zijn. Als u van plan bent om een parketvloer aan te schaffen of deze al heeft, dan is het erg belangrijk om deze op de juiste manier te reinigen en onderhouden. Uw parket schuren en oliën? Schakel dan Schuur Expert in! Wij zijn een landelijke organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in het schuren van houten vloeren. Parket schuren Assendelft is ongetwijfeld een uitkomst voor bewoners van die omgeving die hun parketvloer mooi en glanzend willen houden.

Schuur Expert - Parket Schuren Zaandam
Parket Schuren en Olien - Parket Schuren Zaandam
Parket Reinigen of polijsten

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

N

Krassen en deukjes in uw parketvloer

N

Kleurverschillen door zonlicht

N

Tijd voor andere uitstraling of kleur

N

Bij (water)schade aan uw houten vloer

N

Bij uitbreiding van uw houten vloer

N

U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

Hoe wij werken

w

1.) Wij komen bij u langs

om uw wensen met u door te bespreken. Tevens zullen wij de maten opnemen en een voorkeursdatum met u afspreken.

2.) Offerte van de Afspraak

Na het gesprek zullen wij een offerte voor u opmaken en u deze toe sturen. Na akkoord bevestigen we een definitive datum

3.) Project word ingeplant

Het project word ingepland en wij zullen hierover contact met u onderhouden.

 

 

4.) Start werkzaamheden

Stofvrij schuren van uw houten vloer door onze schuur expert. vervolgens zullen wij deze behandelen met Olie, lak of hard wax.

Houten vloer laten schuren

Oude parketvloeren bieden elegantie en charme aan elk huis. Parket is een hardhouten vloer die is opgebouwd uit geometrische patronen om een uniek uiterlijk te creëren. Parketvloeren zijn duurzaam en gaan lang mee, maar voorzichtigheid is geboden bij het schoonmaken, zodat het hout niet wordt beschadigd. Als er bijvoorbeeld wordt gemorst, is het belangrijk om het gebied onmiddellijk schoon te maken om eventuele vlekken te verminderen. Verwijder alle vaste stoffen met een schone doek of keukenrol voordat u begint om de vloeistof te deppen. U moet proberen te voorkomen dat de vloeistof in het hout en de voegen sijpelt, waardoor vlekken kunnen ontstaan die moeilijker te verwijderen zijn. Heeft uw houten vloer door de jaren heen toch schade en vlekken opgelopen? Parket schuren Assendelft heeft daar antwoord op. Uw houten vloer laten schuren gebeurt het beste door onze parketschuurspecialist. Ook voor parket schuren en lakken kunt u Parket schuren Assendelft gerust inschakelen. Dan hebt u de garantie dat het werk op een deskundige manier wordt uitgevoerd en kunt u nog vele jaren langer van uw parketvloer genieten.

Parket schuren Assendelft

Parketvloeren kunnen een indrukwekkend kenmerk zijn in uw huis, mits ze in goede staat worden gehouden. In gebieden met veel verkeer, zoals de eetkamer en de keuken, moet u proberen om dagelijks te vegen of stofzuigen. Hardhouten vloeren kunt één of twee keer per week dweilen. Onthoud: water is de grootste vijand van hout, dus gebruik liever een vochtige dweil in plaats van een kletsnatte. Een andere optie is om licht vochtig te dweilen zonder schoonmaakmiddelen. Parketvloeren mogen nooit verzadigd zijn, anders worden ze beschadigd. Gebruik een sponszwabber die tot licht vochtig kan worden uitgewrongen. Dweil de vloer en laat hem goed aan de lucht drogen voordat u meubels terugplaatst. Als u twijfelt over welke manier het beste is om uw parketvloer te onderhouden, neem dan voor advies contact op met een deskundige. Dit geldt vooral als u een diepere behandeling overweegt, zoals parket schuren en oliën.

Parket schuren en lakken

Parketvloeren zijn een favoriet kenmerk van menige trotse huiseigenaar. Een goed onderhouden vloer kan er indrukwekkend uitzien en karakter toevoegen aan een woning. Parket is echter ook een gevoelig materiaal, waaraan bij het onderhoud moet worden gelet. De Schuur Expert helpt u graag daarmee. In tegenstelling tot andere soorten echte houten vloeren, is het bij parket schuren en lakken vrij veilig om in diagonale richting te bewegen bij het verwijderen van het bestaande fineer. Dit, omdat het parket in tegelvorm is gelegd en elke tegel ontwerpmotieven heeft zoals chevron of visgraat. Dit vereist nauwkeurig werken, afhankelijk van het motief dat u hebt. Het is daarom de moeite waard om Parket schuren Assendelft in te schakelen en een perfect gladde afwerking te krijgen.

Parket onderhoud - Parket Schuren Zaandam
Houten vloeren repareren - Parket Schuren Zaandam
Parket Schuren Zaandam
Voeren schuren - Parket Schuren Zaandam

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk de verhalen van onze klanten

Fam Brouwer

Fam. van Schaik

Fam van der Meer

Fam Meijer

Parket schuren en oliën

Parket is een vloerstijl die bestaat uit een mozaïek van kleine houten onderdelen. Tot op zekere hoogte kan parket op dezelfde manier worden gereinigd als standaard hardhouten vloeren, aangezien het van hout is gemaakt, maar de stukken hout die voor parket worden gebruikt, zijn veel kleiner en dunner dan standaard hardhouten vloerdelen en moeten daarom zorgvuldiger worden behandeld. Parket schuren en oliën laat u daarom het beste doen door Parket schuren Assendelft. Wanneer uw parket bijvoorbeeld de eerste schuurbeurt heeft gekregen, controleren onze deskundigen de vloer zorgvuldig op gaten, slijtage, krassen en andere tekenen van schade. Gaten moeten worden opgevuld door een beetje houtvuller te mengen en aan te brengen met een plamuurmes. Specialisten van de Schuur Expert zorgen ervoor dat elke opening goed is afgedicht voordat zij verder gaan.

Regelmatig onderhoud

Net als ander hardhout heeft parket regelmatig onderhoud nodig om vuil, stof en het vuil dat zich dagelijks ophoopt te verwijderen. Van haren van huisdieren tot deeltjes die van buiten naar binnen worden meegevoerd, op de vloer wordt een verscheidenheid aan vuil verzameld dat vaak het beste met een stofzuiger kan worden verwijderd. Gebruik de roterende klopstang niet op uw hardhouten parketvloeren, aangezien dit krassen kan veroorzaken. Als uw stofzuiger de instelling ‘harde of kale vloer’ niet heeft, gebruik dan de zachte borstel. Plaatsen met veel verkeer, zoals ingangen, moeten het liefst meerdere keren per week worden gestofzuigd. Het onderhoud van uw parketvloer is een belangrijke factor om deze zo goed mogelijk te houden. Voor andere, meer complexe behandelingen, zoals uw houten vloer laten schuren, is het echter raadzaam Parket schuren Assendelft in te schakelen.

Parketonderhoud: voorkomen is beter dan genezen

Parketvloeren bieden elegantie en stijl aan een huis. Of het nu een geometrisch patroon, een chevron-stijl of een ingewikkeld puzzelpatroon is, deze kenmerkende houten vloer heeft regelmatig onderhoud nodig om zijn schoonheid te behouden. Onze specialisten van Parket schuren Assendelft kennen de kneepjes om uw parketvloer prachtig te houden. Bij het onderhouden van uw parketvloer geldt: voorkomen is beter dan genezen. U kunt zelf al heel wat doen om uw parketvloer goed te houden, maar de meest efficiënte manier van parketonderhoud is ongetwijfeld om dit door een expert te laten doen. Voor een deskundige reiniging en behandeling bent u bij Parket schuren Assendelft aan het juiste adres!

Parket Schuren Zaandam
Parket Schuren Zaandam
Parket Schuren Zaandam

Wij beschikken over echte Schuur Experts

Kom direct met ons in contact