Parket Schuren Assendelft

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN DE ZAANSTREEK ÉN OMSTREKEN 

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket Schuren Assendelft

 

Het schoonmaken en onderhouden van parketvloeren kan echter een heel gedoe zijn. Als u van plan bent om een parketvloer aan te schaffen of deze al heeft, dan is het erg belangrijk om deze op de juiste manier te reinigen en onderhouden. Uw parket schuren en oliën? Schakel dan Schuur Expert in! Wij zijn een landelijke organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in het schuren van houten vloeren. Parket schuren Assendelft is ongetwijfeld een uitkomst voor bewoners van die omgeving die hun parketvloer mooi en glanzend willen houden.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Houten vloer laten schuren

Oude parketvloeren bieden elegantie en charme aan elk huis. Parket is een hardhouten vloer die is opgebouwd uit geometrische patronen om een uniek uiterlijk te creëren. Parketvloeren zijn duurzaam en gaan lang mee, maar voorzichtigheid is geboden bij het schoonmaken, zodat het hout niet wordt beschadigd. Als er bijvoorbeeld wordt gemorst, is het belangrijk om het gebied onmiddellijk schoon te maken om eventuele vlekken te verminderen. Verwijder alle vaste stoffen met een schone doek of keukenrol voordat u begint om de vloeistof te deppen. U moet proberen te voorkomen dat de vloeistof in het hout en de voegen sijpelt, waardoor vlekken kunnen ontstaan die moeilijker te verwijderen zijn. Heeft uw houten vloer door de jaren heen toch schade en vlekken opgelopen? Parket schuren Assendelft heeft daar antwoord op. Uw houten vloer laten schuren gebeurt het beste door onze parketschuurspecialist. Ook voor parket schuren en lakken kunt u Parket schuren Assendelft gerust inschakelen. Dan hebt u de garantie dat het werk op een deskundige manier wordt uitgevoerd en kunt u nog vele jaren langer van uw parketvloer genieten.

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Parket schuren Assendelft

Parketvloeren kunnen een indrukwekkend kenmerk zijn in uw huis, mits ze in goede staat worden gehouden. In gebieden met veel verkeer, zoals de eetkamer en de keuken, moet u proberen om dagelijks te vegen of stofzuigen. Hardhouten vloeren kunt één of twee keer per week dweilen. Onthoud: water is de grootste vijand van hout, dus gebruik liever een vochtige dweil in plaats van een kletsnatte. Een andere optie is om licht vochtig te dweilen zonder schoonmaakmiddelen. Parketvloeren mogen nooit verzadigd zijn, anders worden ze beschadigd. Gebruik een sponszwabber die tot licht vochtig kan worden uitgewrongen. Dweil de vloer en laat hem goed aan de lucht drogen voordat u meubels terugplaatst. Als u twijfelt over welke manier het beste is om uw parketvloer te onderhouden, neem dan voor advies contact op met een deskundige. Dit geldt vooral als u een diepere behandeling overweegt, zoals parket schuren en oliën.

 

Parket schuren en lakken

Parketvloeren zijn een favoriet kenmerk van menige trotse huiseigenaar. Een goed onderhouden vloer kan er indrukwekkend uitzien en karakter toevoegen aan een woning. Parket is echter ook een gevoelig materiaal, waaraan bij het onderhoud moet worden gelet. De Schuur Expert helpt u graag daarmee. In tegenstelling tot andere soorten echte houten vloeren, is het bij parket schuren en lakken vrij veilig om in diagonale richting te bewegen bij het verwijderen van het bestaande fineer. Dit, omdat het parket in tegelvorm is gelegd en elke tegel ontwerpmotieven heeft zoals chevron of visgraat. Dit vereist nauwkeurig werken, afhankelijk van het motief dat u hebt. Het is daarom de moeite waard om Parket schuren Assendelft in te schakelen en een perfect gladde afwerking te krijgen.

 

Parket schuren en oliën

 

Parket is een vloerstijl die bestaat uit een mozaïek van kleine houten onderdelen. Tot op zekere hoogte kan parket op dezelfde manier worden gereinigd als standaard hardhouten vloeren, aangezien het van hout is gemaakt, maar de stukken hout die voor parket worden gebruikt, zijn veel kleiner en dunner dan standaard hardhouten vloerdelen en moeten daarom zorgvuldiger worden behandeld. Parket schuren en oliën laat u daarom het beste doen door Parket schuren Assendelft. Wanneer uw parket bijvoorbeeld de eerste schuurbeurt heeft gekregen, controleren onze deskundigen de vloer zorgvuldig op gaten, slijtage, krassen en andere tekenen van schade. Gaten moeten worden opgevuld door een beetje houtvuller te mengen en aan te brengen met een plamuurmes. Specialisten van de Schuur Expert zorgen ervoor dat elke opening goed is afgedicht voordat zij verder gaan.

 

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Regelmatig onderhoud

 

Net als ander hardhout heeft parket regelmatig onderhoud nodig om vuil, stof en het vuil dat zich dagelijks ophoopt te verwijderen. Van haren van huisdieren tot deeltjes die van buiten naar binnen worden meegevoerd, op de vloer wordt een verscheidenheid aan vuil verzameld dat vaak het beste met een stofzuiger kan worden verwijderd. Gebruik de roterende klopstang niet op uw hardhouten parketvloeren, aangezien dit krassen kan veroorzaken. Als uw stofzuiger de instelling ‘harde of kale vloer’ niet heeft, gebruik dan de zachte borstel. Plaatsen met veel verkeer, zoals ingangen, moeten het liefst meerdere keren per week worden gestofzuigd. Het onderhoud van uw parketvloer is een belangrijke factor om deze zo goed mogelijk te houden. Voor andere, meer complexe behandelingen, zoals uw houten vloer laten schuren, is het echter raadzaam Parket schuren Assendelft in te schakelen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘AL RUIM 20 JAAR ZIJN WIJ GESPECIALISEERD IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN VLOEREN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN’

Parketonderhoud: voorkomen is beter dan genezen

Parketvloeren bieden elegantie en stijl aan een huis. Of het nu een geometrisch patroon, een chevron-stijl of een ingewikkeld puzzelpatroon is, deze kenmerkende houten vloer heeft regelmatig onderhoud nodig om zijn schoonheid te behouden. Onze specialisten van Parket schuren Assendelft kennen de kneepjes om uw parketvloer prachtig te houden. Bij het onderhouden van uw parketvloer geldt: voorkomen is beter dan genezen. U kunt zelf al heel wat doen om uw parketvloer goed te houden, maar de meest efficiënte manier van parketonderhoud is ongetwijfeld om dit door een expert te laten doen. Voor een deskundige reiniging en behandeling bent u bij Parket schuren Assendelft aan het juiste adres!

PROJECTEN PARTICULIEREN

PROJECTEN BEDRIJVEN

Werkgebied: Parket schuren Assendelft

 

Een parketvloer schuren doen wij niet alleen in Assendelft. Ook de omringende plaatsen met een straal van ongeveer 30 km bedienen wij.

Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring rondom Assendelft of in omringende plaatsen zoals:

Heemskerk, Krommenie, Amsterdam, Castricum, Alkmaar, Uitgeest, Velsen-Noord, IJmuiden, Zaandam of elders in de provincie Noord-Holland?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag om uw houten vloer weer vakkundig te renoveren! Parket schuren Assendelft is onderdeel van onze hoofdonderneming Schuur Expert