Parket Schuren Beverwijk

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN DE ZAANSTREEK ÉN OMSTREKEN 

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket Schuren Beverwijk

Bent u niet meer tevreden over uw pakketvloer? Dan is het misschien tijd om uw houten vloer te laten schuren. Bij parket schuren Beverwijk vindt u de parketvloerspecialist die u zoekt. Met 25 jaar ervaring kunt u uw vloer met een gerust hart aan onze schuur expert overlaten.

Het is feit dat een parketvloer niet oneindig meegaat. Na een paar jaar gebruik komen er altijd kleine beschadigingen in de lak en afwerking. Wanneer er te veel krassen en slijtplekken ontstaan is het op een gegeven moment tijd en moet u uw houten vloer laten schuren. Na een schuur- en lakbehandeling zal uw parket er weer als nieuw uitzien. Bent u op zoek naar de beste specialist voor het houten vloer laten schuren? Ontdek gauw ons veelzijdig en specialistische aanbod op Parket schuren Beverwijk.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Waarom parket schuren?

Een houten vloer is een prachtige keuze voor de inrichting van uw huis. Maar u weet ongetwijfeld dat deze ook zeer kwetsbaar is. Door het veelvuldig lopen over houten vloeren en het schuiven met meubels ontstaan beschadigingen in de laklaag. Daar weten we bij Parket schuren Beverwijk alles van.

De laklaag is een belangrijk beschermingsmiddel voor de rest van het hout. U wilt namelijk voorkomen dat het hout onder de laklaag voorgoed beschadigd raakt. Er kan bijvoorbeeld vocht in uw vloer komen en dan kan het hout gaan rotten. Dat wil natuurlijk niemand. Daarom is het belangrijk om goed voor uw houten vloer te zorgen. Dat doet u met die laag van lak of wax die op uw vloer bevestigd is.

Maar ook deze laag is aan slijtage onderhevig. Daarom is het belangrijk om zo nu en dan te toetsen of de laag nog goed is. Ziet u veel beschadigingen in de laklaag, kies er dan voor om uw parket te schuren en te lakken door Parket schuren Beverwijk. Binnen no-time kunt u weer voluit genieten van een prachtige vloer!

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Wanneer is het tijd voor Parket schuren Beverwijk?

Wanneer is het tijd om uw parketvloer te schuren en lakken? U kunt dat zelf het beste beoordelen. Zo kunnen er krassen en deuken in het hout ontstaan die de vloer een onaangename uitstraling geven. Ook kan het zijn dat er kleurverschillen zijn opgetreden op de vloer, door bijvoorbeeld een bepaalde lichtinval. Ook bij andere vormen van schade, zoals waterschade, kunt u het beste uw houten vloer schuren en lakken in zijn geheel. Of natuurlijk simpelweg wanneer u zat bent van de vloer zoals hij nu is en zin hebt in geheel nieuwe uitstraling of kleur. Het is helemaal aan u!

Hoe het werkt houten vloer schuren en lakken

Voor het proces van het parket schuren en lakken bestaan er verschillende stappen. Allereerst wordt de vloer volledig geschuurd. Hiermee wordt in feite de bovenste laag van het parket afgeschuurd. Dat is ook de bedoeling, want dat is immers de beschadigde laag: de laag waar u vanaf wilt.

Als het beschadigde deel van uw vloer afgehaald is, kan er een nieuwe bovenlaag op de vloer worden aangebracht. Dit gebeurt door de vloer te lakken. Voor het lakken van de vloer wordt de vloer eerst volledig stofvrij gemaakt. Daarna wordt de vloer behandeld met verschillende lagen lak, oplopend tot 2 of 3 lagen. Per laklaag moet u rekening houden met een droogtijd van 15 uur. Een behandeling duurt dus altijd meerdere dagen. De vloer kan zowel behandeld worden met exact dezelfde lak als uw vorige vloer, maar u kun natuurlijk ook voor een geheel nieuwe kleur lak kiezen die uw kamer een nieuwe uitstraling geeft.

Parket schuren en oliën

Naast het parket schuren en lakken kunt u ook uw parket schuren en oliën. Bij het parket schuren en oliën wordt er na het schuren in plaats van lak een laag van olie aangebracht op uw houten vloer. Deze laag beschermt het hout tegen vocht en vuil en geeft de vloer een moderne en strakke uitstraling. Ook voor olie kunt u voor verschillende kleurtinten kiezen. Zo geeft u uw vloer een geheel nieuwe look.

Wax

De beste bescherming tegen vocht en vuil is echter om de vloer te behandelen met wax. Bij wax wordt de vloer niet alleen van buitenaf maar ook vanbinnen af beschermd. De laag wax wordt tweemaal aangebracht en kan zodoende diep doordringen in het hout. Wanneer uw parketvloer veel gebruikt wordt en daardoor snel beschadigt, is een waxbehandeling een goede optie.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Parket schuren Beverwijk

Er is natuurlijk niets mooier dan een houten vloer die vakkundig is behandeld. Daarom kiest u om uw houten vloer te schuren en te lakken natuurlijk voor een parketvloerspecialist of een schuurexpert. Uiteraard kunt u ook zelf uw parket schuren en lakken. Maar een houten vloer laten schuren en deze laten behandelen is een investering die gegarandeerd zorgt voor een vloer die jarenlang mee gaat. En dat is een vakkundige investering waard, niet? Een schuurexpert van Parket schuren Beverwijk weet precies welke behandeling bij welke vloer past.

Met 25 jaar ervaring in het vak kiest u met Parket schuren Beverwijk voor vakwerk. Een parketschuurspecialist komt persoonlijk uw vloer inspecteren en breng in kaart in welke staat deze zich bevindt. Met behulp van professionele schuurmachines en een vakkundige analyse ligt uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw bij.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘AL RUIM 20 JAAR ZIJN WIJ GESPECIALISEERD IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN VLOEREN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN’

Vertrouw op een professional voor houten vloer schuren en parket onderhoud

 

Parketvloer schuren Zaandam beseft maar al te goed hoe belangrijk het is om uw vloer goed én regelmatig te onderhouden. Daarbij mogen de voordelen van een houten vloer schuren, alsook bijkomende behandelingen, niet onderschat worden. Parket schuren Zaandam is gespecialiseerd in zowel het schuren als het onderhouden van parketvloer, en is dankzij zijn 5 sterren rating de aangewezen professional voor alles wat met parketvloeren te maken heeft. Voeg daar de duidelijk en eerlijk prijzen die worden gehanteerd aan toe, en het team bestaande uit 6 gespecialiseerde en gecertificeerde parketteurs garandeert dat uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet!

PROJECTEN PARTICULIEREN

PROJECTEN BEDRIJVEN

Werkgebied: Parket schuren Beverwijk

Een parketvloer schuren doen wij niet alleen in Beverwijk. Ook de omringende plaatsen met een straal van ongeveer 30 km bedienen wij.

Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring rondom Beverwijk of in omringende plaatsen zoals:

Heemskerk, Krommenie, Amsterdam, Castricum, Alkmaar, Uitgeest, Velsen-Noord, IJmuiden, Zaandam of elders in de provincie Noord-Holland?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag om uw houten vloer weer vakkundig te renoveren! Parket schuren Beverwijk is onderdeel van onze hoofdonderneming Schuur Expert