Adres

Kopermolenstraat,
1502 PZ Zaandam

Openingstijden

Ma – Za 9:00 – 17:00
Zo – Gesloten

Bel ons op

Bel ons op

Parket Schuren krommenie - Parket Schuren Zaandam

Parket Schuren Krommenie

Snel geregeld door Schuur Expert 

Parket Schuren krommenie
Houten vloeren schuren Zaandam

Parket Schuren Krommenie

Dé specialist in het schuren, behandelen en renoveren van houten vloeren in Zaandam en omstreken.

Parket Schuren Krommenie

Onze Diensten

Parket Schuren Krommenie

Een mooie houten vloer bepaalt direct de uitstraling van uw woonkamer. Maar een houten vloer moet wel goed onderhouden worden om haar authentieke uitstraling te behouden. De vloer in uw huis heeft immers flink wat te verduren van alle inwoners. Is uw parket wel toe aan een goede onderhoudsbeurt? Dan kunt u het beste uw houten vloer laten schuren door een expert. Voor parket schuren Krommenie moet u bij Schuur Expert zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij precies wat het beste is voor elke houten vloer. Of het nou gaat om parket schuren en oliën of parket schuren en lakken, wij zijn dé parketschuurspecialist. Bent u ook toe aan een vloer met een totaal nieuwe uitstraling? Neem dan snel contact met ons op en laat uw vloer onder handen nemen door een van onze professionals!

Schuur Expert - Parket Schuren Zaandam
Parket Schuren en Olien - Parket Schuren Zaandam
Parket Reinigen of polijsten

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

N

Krassen en deukjes in uw parketvloer

N

Kleurverschillen door zonlicht

N

Tijd voor andere uitstraling of kleur

N

Bij (water)schade aan uw houten vloer

N

Bij uitbreiding van uw houten vloer

N

U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer

Hoe wij werken

w

1.) Wij komen bij u langs

om uw wensen met u door te bespreken. Tevens zullen wij de maten opnemen en een voorkeursdatum met u afspreken.

2.) Offerte van de Afspraak

Na het gesprek zullen wij een offerte voor u opmaken en u deze toe sturen. Na akkoord bevestigen we een definitive datum

3.) Project word ingeplant

Het project word ingepland en wij zullen hierover contact met u onderhouden. 

4.) Start werkzaamheden

Stofvrij schuren van uw houten vloer door onze schuur expert. vervolgens zullen wij deze behandelen met Olie, lak of hard wax.

Wanneer moet u uw parket laten schuren?

Er zijn verschillende situaties waarin uw houten vloer laten schuren een goed idee is. Met het juiste onderhoud kan een houten vloer makkelijk een leven lang meegaan, maar dan is het wel verstandig om regelmatig een professional uw vloer te laten onderhouden. Dit kan door de vloer te laten schuren en lakken of te laten schuren en oliën. Beide technieken hebben zo hun eigen voor- en nadelen en uitstraling. Bent u op zoek naar iemand voor parket schuren Krommenie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar in welke situaties moet u uw houten vloer laten schuren?

  • De vloer vertoont slijtage, zoals krassen en deuken
  • Er is waterschade ontstaan op de vloer
  • U wilt de vloer uitbreiden en wil één mooi doorlopend geheel
  • U bent uitgekeken op de huidige uitstraling van de vloer en wil de vloer een ander uiterlijk geven
  • Er is kleurverschil zichtbaar
  • U wilt een meer onderhoudsvriendelijke vloer

Waarom kiezen voor Parket Schuren Krommenie

Zoals u ziet zijn er veel verschillende redenen om uw houten vloer te laten schuren. Misschien is uw vloer echt toe aan onderhoud of misschien bent u zelf gewoon uitgekeken op de uitstraling van de vloer. Welke reden u ook heeft om uw vloer te laten schuren, het is altijd verstandig om de klus uit te laten voeren door een professional, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. Maar waarom zou u dan kiezen voor Parket Schuren Krommenie? Ten eerste hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in het schuren van houten vloeren. Dat maakt dat wij voor elke situatie de beste oplossing kennen. Of u de vloer nou alleen wil laten onderhouden, of dat u voor een frisse uitstraling wil gaan, wij weten precies hoe we dit voor u kunnen bereiken. Al onze experts hebben een passie voor het vak en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarbij zijn wij een lokaal bedrijf en staan wij in Krommenie en omgeving bekend als betrouwbaar bedrijf met eerlijke prijzen. Zo weet u precies waar u voor betaalt én krijgt u waar voor uw geld. Voordat we aan een klus komen we graag bij u thuis de situatie opnemen, zodat we een duidelijke offerte uit kunnen brengen. Zo weet zowel u als wij precies waar we aan toe zijn.

Welke opties heeft u bij Parket Schuren Krommenie

Verschillende wensen vragen om verschillende vormen van behandelen. Gaat uw voorkeur uit naar parket schuren en lakken of juist naar parket schuren en oliën. Ook bieden wij nog parket schuren en waxen aan. Onze professionals van Parket Schuren Krommenie kunnen u perfect adviseren welke optie het beste past bij uw wensen qua onderhoud en uitstraling. Elke afwerking heeft namelijk zo zijn eigen eigenschappen. Zo is de vloer laten waxen een goed idee als de vloer erg intensief gebruikt wordt, zorgt oliën voor een erg verzorgd uiterlijk en heb je bij parket schuren en lakken de keuze uit veel verschillende uitstralingen. Ook hebben alle verschillende afwerkingen zo hun eigen manier van onderhouden. Als u heeft gekozen voor parket schuren en oliën zult u meer tijd kwijt zijn aan het onderhoud dan bij lakken. Aan de andere kant kan een geoliede vloer wel plaatselijk bijgewerkt worden, terwijl dat bij lak niet kan. Daarom is het van groot belang om u goed te infomeren over alle verschillen tussen de afwerkingen voordat u een keuze maakt. Parket Schuren Krommenie zal u bijstaan bij het maken van deze keuze. Zo weet u zeker dat u na het onderhoud weer helemaal tevreden bent met uw ‘nieuwe’ vloer.

Laat het altijd uitvoeren door een expert

Voor welke afwerking u kiest maakt voor Parket Schuren Krommenie niet uit. Wij voeren elke klus met evenveel passie en liefde uit. We adviseren u graag en brengen van tevoren altijd een duidelijke offerte uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Als u hulp nodig heeft bij de keuze uit de vele verschillende opties zullen we u daar uiteraard ook bij helpen. En na het schuren en afwerken van de vloer vertellen we u precies hoe u de vloer het beste kunt onderhouden. Zo weet u zeker dat u nog vele jaren plezier zult hebben van uw prachtige vloer. Bent u klaar voor een zo goed als nieuwe vloer?

Parket onderhoud - Parket Schuren Zaandam
Houten vloeren repareren - Parket Schuren Zaandam
Parket Schuren Zaandam
Voeren schuren - Parket Schuren Zaandam
Voeren schuren - Parket Schuren Zaandam

Projecten waar we trots op zijn

Bekijk de verhalen van onze klanten

Fam Brouwer

Fam. van Schaik

Fam van der Meer

Fam Meijer