Parket Schuren Wormer

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN DE ZAANSTREEK ÉN OMSTREKEN 

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket Schuren Wormer

 

Zoekt u naar een specialist op het gebied van schuren en het renoveren van houten vloeren? Dan zoekt u naar de professionals van Parket Schuren Wormer. Behalve genoemde werkzaamheden kunnen we elke houten vloer voor u leggen, reinigen we uw parket en voorzien we vloeren van oliën en lakken naar wens. En het mooie is wel dat we dit doen tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Bel vandaag nog met de specialist in het renoveren van houten vloeren en ook u ervaart dat uw huidige vloer nog best even mee kan.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

We maken van een oude vloer een vloer die niet van nieuw te onderscheiden is

U weet een ding zeker. Laat u een vloer in uw huis leggen, dan raakt die vloer vroeg of laat beschadigd. Er valt drinken over de vloer, bepaalde delen worden extra veel belast en slijten, er komen krasjes en voor u het weet vindt u de vloer eigenlijk helemaal niet mooi meer. En net als u onderzoekt wat een nieuwe vloer u gaat kosten, wijst iemand u op de diensten van Parket Schuren Wormer, specialist in onder andere parket schuren en oliën, parket schuren en lakken en algemeen beschouwd als een schuur expert bij uitstek. Zij zijn namelijk als geen ander in staat om van de huidige vloer een niet van nieuw te onderscheiden vloer te maken. Zo lijkt het alsof u een nieuwe vloer hebt laten leggen, terwijl de specialist in Wormer niets anders gedaan heeft dan de vloer renoveren. Afgezet tegen de aanschaf van een nieuwe vloer is het inschakelen van de expert in Wormer veel voordeliger.

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Bij krasjes en deukjes en bij waterschade en kleurverschil

 

Parket Schuren Wormer kan u van dienst zijn als er sprake is van krasjes en deukjes in het parket, als er door zonlicht kleurverschil is ontstaan en zeker ook als u gewoon uw vloer een nieuwe en frisse uitstraling wenst te geven. U belt de specialisten in Wormer ook als er waterschade is. Wilt u dat Parket Schuren Wormer uw vloer komt renoveren? Dan neemt u contact met de parketschuurspecialist op. Altijd komt er iemand bij u thuis om de staat van de vloer te checken, om wensen en ideeën te bespreken en om in te meten. Vervolgens krijgt u vaak dezelfde dag nog een scherpe offerte in de mailbox van Parket Schuren Wormer. Kunt u zich daar in vinden, dan wordt een datum geprikt wanneer de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden en uiteindelijk voert een ervaren team de werkzaamheden uit. Dat doen we op stofvrije wijze als het om schuren gaat. Na het schuren zullen we een laklaag of olie op de vloer aanbrengen. Het resultaat is een gevoelsmatig volledig nieuwe vloer, zonder dat u dus de prijs van een nieuwe vloer heeft moeten betalen. Door Parket Schuren Wormer in de arm te nemen weet u zeker dat de vloer perfect afgewerkt wordt. Vaak is het na de werkzaamheden nog wel even wachten tot de vloer helemaal droog is voor u weer over de vloer mag lopen. Daarna hebt u echter een vloer waaraan u jarenlang plezier gaat beleven. U bepaalt uiteraard zelf of u kiest voor parket schuren en lakken of parket schuren en oliën. Voor beide mogelijkheden is wel iets te zeggen. Het is vooral een kwestie van smaak.

 

Parket Schuren Wormer bespaart je heel veel geld

 

Zaken doen met Parket Schuren Wormer en je houten vloer laten schuren heeft verschillende voordelen. Een daarvan hebben we al benoemd en dat is de prijs. Ten opzichte van een nieuwe vloer bent u voor uw houten vloer laten schuren veel minder geld kwijt dan wanneer u een nieuwe vloer koopt. De houten vloer laten schuren betekent eveneens dat u zelf niet heel erg veel meer hoeft te doen. Zo blijft de vloer liggen, terwijl je in andere gevallen en zeker als u een nieuwe vloer koopt vaak de vloer er zelf uit moet slopen. En uit ervaring weten we dat dit nogal wat rommel geeft. De specialisten van Parket Schuren Wormer maken verder alles voor je in orde. En dat is wel een prettige gedachte. Door uw huidige vloer een tweede leven te geven – want dat is wat u doet- bent u bovendien milieuvriendelijk bezig. Dit betekent dat er in elk geval geen bomen gekapt hoeven te worden voor een nieuwe vloer. Dat zou u een druppel op de gloeiende plaat kunnen noemen, maar het is wel een begin. En het milieu en minder CO2 uitstoot zijn toch zaken die ons allemaal bezighouden. Dus ook vanuit dat perspectief is zaken doen met Parket Schuren Wormer een prima optie.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Werkzaamheden van 40m2 kunnen in een dag afgerond worden

 

Vaak kunnen de vakmensen uit Wormer de werkzaamheden in een dag uitvoeren. Als je kiest voor parket schuren en oliën of voor parket schuren en lakken dan dient u nog wel rekening te houden met de droogtijd voor u de vloer weer beloopt. De specialisten uit Wormer zullen u er alles over vertellen, zoals ze u ongetwijfeld ook advies geven over de wijze waarop u uw vloer lang in conditie houdt. Zo kunt u kiezen voor inloopmatten en doet u in elk geval viltjes onder de pootjes van uw meubels. Zo blijft u namelijk gevrijwaard van krassen en blijven zand en steentjes vaak op de mat achter. En juist zand en steentjes kunnen voor (grote) schade aan uw vloer zorgen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘AL RUIM 20 JAAR ZIJN WIJ GESPECIALISEERD IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN VLOEREN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN’

Vertrouw op een professional voor houten vloer schuren en parket onderhoud

 

Parketvloer schuren Zaandam beseft maar al te goed hoe belangrijk het is om uw vloer goed én regelmatig te onderhouden. Daarbij mogen de voordelen van een houten vloer schuren, alsook bijkomende behandelingen, niet onderschat worden. Parketvloer schuren Amsterdam is gespecialiseerd in zowel het schuren als het onderhouden van parketvloer, en is dankzij zijn 5 sterren rating de aangewezen professional voor alles wat met parketvloeren te maken heeft. Voeg daar de duidelijk en eerlijk prijzen die worden gehanteerd aan toe, en het team bestaande uit 6 gespecialiseerde en gecertificeerde parketteurs garandeert dat uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet!

PROJECTEN PARTICULIEREN

PROJECTEN BEDRIJVEN

Werkgebied: Parket schuren Wormer

 

Een parketvloer schuren doen wij niet alleen in Wormer. Ook de omringende plaatsen met een straal van ongeveer 30 km bedienen wij.

Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring rondom Wormer of in omringende plaatsen zoals:

Beverwijk, Krommenie, Amsterdam, Castricum, Alkmaar, Heemskerk, Velsen-Noord, IJmuiden, Zaandam of elders in de provincie Noord-Holland?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag om uw houten vloer weer vakkundig te renoveren! Parket schuren Zaandam is onderdeel van onze hoofdonderneming Schuur Expert